Bize Ulaşın: 0 258 211 82 83
27. OLAĞANÜSTÜ-SEÇİMLİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU SAYIN ÜYEMİZ, DERNEĞİMİZİN 27. “OLAĞANÜSTÜ-SEÇİMLİ GENEL KURULU” nun 13.9.2018 Perşembe Günü, saat: 17.00 den itibaren ANEMON OTEL Salonunda yapılmasına, Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 2.toplantının 20.09.2018 Perşembe günü aynı yer ve saatte yapılmasına,

Bu toplantılarda aşağıda tespit edilen gündem maddelerinin görüşülmesine karar verilmiş olup, Sizlere bu toplantımızı, E-POSTA adresinize E-MAİL GÖNDERİLMESİ, ayrıca derneğe bildirdiğiniz cep telefonun numaranıza SMS GÖNDERİLMESİ ve de www.degiad.org.tr adresli DERNEK WEB SAYFAMIZDA İLAN EDİLMESİ yollarıyla duyurmaktayız. Toplantımız Saat 17.00 de Salon girişindeki Fuaye alanında Kokteyl ile başlayacak olup, 17.30 da resmi Genel Kurul programına geçilecektir. Sizleri saat 17.00 den itibaren ağırlamayı bekliyoruz. Genel kurul toplantımızda buluşmak üzere, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dileriz. Saygılarımızla. Melek SÖZKESEN Yönetim Kurulu Başkanı PROGRAM: 17.00 HOŞGELDİNİZ KOKTEYLİ 17.30 YOKLAMA ile GENEL KURUL TOPLANTISINA GİRİŞ, ATATÜRK, ŞEHİTLERİMİZ ve KAYBETTİĞİMİZ BAŞKANLARIMIZ VE ÜYELERİMİZİN HATIRALARI ÖNÜNDE SAYGI DURUŞU İSTİKLAL MARŞI 17.35 GÖRSEL SUNUM 17.45 AÇILIŞ KONUŞMALARI 18.00 YÖNETİM KURULUNA TEŞEKKÜR TÖRENİ 18.10 YENİ ÜYE AİLE FOTOĞRAFI 18.20 GÜNDEM MADDELERİNE GEÇİŞ 1**Toplantı Divanı Seçimi (1 Başkan ve 3 Yazman) ve Divanın yerini alması 2**Yönetim Kurulu Çalışma Raporunun okunması, görüşülmesi, oylanması 3**Faaliyet Dönemi gelir-gider hesaplarının okunması, görüşülmesi, oylanması 4**Denetleme Kurulu Çalışma Raporunun okunması, görüşülmesi, oylanması 5**Tahmini bütçenin okunması, görüşülmesi, oylanması 6**Yeni dönem üye aidatlarının görüşülmesi oylanarak belirlenmesi **BAŞKAN ADAYLARI 7**Yönetim Kurulu üye seçimi 8**Denetleme Kurulu üye seçimi 9**Haysiyet Divanı üye seçimi 10**Dilek ve temenniler

Aramıza Katılmak İster Misiniz?   Üye Olun.

DEGİAD’IN VİZYONU;

Serbest piyasa ekonomisi, küçülmüş devlet yapısı, pazarlarda güçlü, teknoloji satan Türkiye, hoşgörü ve toplumsal uzlaşıda, adalet, sosyal güvenlik ve sağlıkta reformlar yapmış bir ülke, gençliğin yönetimde söz hakkını elde edebildiği, şeffaf, akılcı yönetilen, dış politikası güçlü bir Avrupa ülkesi, yerel sorunlarını çözmüş büyük şehir DENİZLİ ve bu ülkeye, bu şehre yaraşır genç işadamları….
Çamlaraltı Mahallesi 6021 Sokak No:61/1 Pamukkale / Denizli

Tel: (258) 211 82 83
Faks: (258) 211 92 82
E-posta : degiad@degiad.org.tr

© 2018 Degiad Tüm Hakları Saklıdır.